Bosch 7000

bosch7000specProduktbeskrivning

Bosch Compress 7000 AA – Toppmodell inom luft/luftvärmepumpar

Med Bosch Compress 7000 AA får du en luft/luftvärmepump med hög effekt, men också med låg energiförbrukning. Den ger maximalt upp till 8,1 i COP värmefaktor och 4,2 i årsvärmefaktor (SCOP).

Boschs bästa värmepump är också den mest kraftfulla. Med turbofunktionen kan du värma upp huset på c:a 20 minuter.

Samtidigt kan den mer än halvera utgifterna för uppvärmning i ett typiskt eluppvärmt hus. För hus med annan huvudsaklig värmekälla kan den vara ett smidigt och effektivt komplement. Den variabla effekten mellan knappt 1 och upp till 6,5 kW gör att den passar även lite större eluppvärmda villor och fritidshus.
Den har både låg ljudnivå, kylfunktion, inbyggd luftrening och ett komforabelt dragfritt luftfördelningsmönster. Därmed sänker den inte bara dina kostnader för uppvärmningen, den ger dig också ett härligt behagligt och sunt inomhusklimat.

Högsta effekt i Nordiskt klimat Bosch Compress 7000 AA är det enkla sättet att få stora besparingar i hus med direktverkande elvärme. Trots en förhållandevis låg investering får du hög effekt året runt. Även vid -20° avger den mer än dubbelt så mycket energi som den förbrukar. Genom utomhusenheten cirkulerar uteluften som överför sin värmeenergi till ditt hus. Ett avancerat system utvinner effektivt värme ur uteluften vid alla temperaturer. Den kan ge dig upp till fem gånger så mycket värme som du betalar för.

Bakom den höga effektiviteten ligger en unik teknik för särskilt strömsnåla komponenter som sänker strömförbrukningen med upp till 30%.

Perfekt i sommarstugan

Vår luftvärmepump har en funktion för underhållsvärme. Värmepumpen förser då huset med +10° C värme så att kondens- och frysrisker undviks. Perfekt för att hålla fritidshuset fukt-/frostfritt och snabbt få normalvarmt. Funktionen kan även utnyttjas i hemmet för besparingar under t.ex. semesterresor. Som tillval kan du fjärrstyra värmepumpen via din smartphone. Med det systemet kan man förutom att höja och sänka värmen även koppla till andra användbara funktioner som man med fördel kan övervaka på distans. Behagligt klimat året runt Bosch Compress 7000 AA är konstruerad för att ge ett skönt inomhusklimat och bästa komfort. Med ”Coanda”-funktionen kastas värmen ut längs golv och vägg. Tekniken ger jämn spridning av värmeeffekten och du får njuta av varma golv. Utöver ekonomisk uppvärmning kan Compress 7000 AA även ge luftkonditionering under heta sommardagar.

12 + 1 =

Välkommen till Svensk Kylservice!

Huvudkontoret

Adress: Ringögatan 8, 417 07 Göteborg
Tel: 031-824818
Epost: info@svenskkylservice.se

Hitta till butiken

Kontakta oss!

Kontakt Varme

10 + 5 =